Emily Gohres, redactie

Emily Gohres

Al sinds ik me kan herinneren ben ik nieuwsgierig naar andere landen en culturen, en wil ik zoveel mogelijk nieuwe dingen ontdekken. In 2011 kon ik voor het eerst een verre reis maken naar de Verenigde Staten en toen is mijn interesse voor reizen echt begonnen. Na alle kampeervakanties in Frankrijk was het ontzettend gaaf om de gigantische kloven van de Grand Canyon te zien of de woestijn van Death Valley. De reis heeft een diepe indruk op mij achtergelaten en twee jaar later ben ik weer naar de Verenigde Staten geweest om het land nog verder te ontdekken. Toen ik voor mijn studie Media en Cultuur stage wilde lopen, was een stage bij Columbus Travel dan ook perfect voor mij om nog meer met reizen bezig te kunnen zijn. Na de stage ga ik op wereldreis waar ik veel bijzondere landen ga bezoeken, zoals Nieuw-Zeeland, Fiji en China. Als ik op reis ben wil ik zoveel mogelijk zien en ben ik het liefst in de natuur. Strandvakanties zijn niks voor mij; ik ben graag actief bezig door te wandelen of fietsen.

Artikelen & Blogs van Emily Gohres

Handige Tips
Nooit meer die te zware koffer of rugzak!

Het gebeurt ons allemaal, bij terugkomst van een reis blijkt dat je teveel had meegenomen en veel spullen niet hebt gebruikt. Wil je niet elke keer zeulen met een enorme tas of koffer, neem dan de volgende dingen nooit mee.

2
Reisnieuws
Voor echte avonturiers: je eigen expeditie Robinson

Zelf vuur maken, vissen voor het avondeten en je eigen hut bouwen van takken en bladeren. Iedereen die een beetje avontuurlijk is ingesteld heeft er vast weleens van gedroomd om zelf mee te kunnen doen aan het survivalprogramma Expeditie Robinson....

0
Handige Tips
Pas op: 15 tips voor veiliger reizen

Reizen, het is fantastisch, maar helaas nooit zonder risico’s. Oplichtingspraktijken, diefstal, het ligt allemaal op de loer. Met de volgende tips kan je gelukkig al veel vervelende situaties voorkomen!

1
Bizar
Man boekt ‘per ongeluk’ een privévliegtuig

Vervelende vliegtuigpassagiers die veel herrie maken of lange wachtrijen om het vliegtuig in te stappen, daar had de Oostenrijkse Alex Simon absoluut geen last van. Hij had namelijk, zonder dat hij het wist, een privévliegtuig geboekt naar de Fil...

0
Handige Tips
Wat te doen als je stedentrip in Londen lijkt te verregenen

Tijdens een stedentrip wil je kunnen genieten van de nieuwe omgeving en alles wat de stad te bieden heeft. Dit gaat een stuk minder makkelijk als het de hele dag regent. Met de volgende alternatieven zal je stedentrip naar Londen niet meer in het ...

4
Interview
Dit mag je niet missen: prachtige VPRO reisserie over China

In de nieuwe tv-serie ‘Langs de Oevers van de Yangtze’ neemt fotograaf Ruben Terlou je mee langs de Yangtze, de langste rivier van Azië, waar hij kennis maakt met de lokale bevolking en de meest indrukwekkende verhalen te horen krijgt. Met de...

2
Bizar
Meest bizarre wolkenformatie ooit

Wolken kunnen vele vormen aannemen, en soms lijk je er wel een mens of dier in te zien. In Portugal verscheen er een wolk die door de bevolking 'de hand van God' werd genoemd. De foto's laten zien waarom.

1
Video
Duitser ontsnapt aan celstraf voor het beklimmen van een piramide

Een Duitse jongen riskeerde een gevangenisstraf toen hij een van de 4500 jaar oude Piramides van Gizeh in Egypte beklom. Hij overtrad daarmee namelijk een eeuwenoude Egyptische wet die stelt dat dit ten strengste verboden is.

0
Bizar
Inpakken geblazen! De top 10 koudste plekken op aarde

Is Nederland nog lang niet koud genoeg voor je en ben je op zoek naar het ultieme wintergevoel? Wij vertellen je waar de koudste plekken op aarde te vinden zijn. Niet geschikt voor koukleumen!

0
Reisnieuws
'National Parks Adventure' binnenkort in het Omniversum

Vanaf 16 februari draait de spectaculaire film 'National Parks Adventure' in het Omniversum in Den Haag. Regisseur Greg MacGillivray neemt je mee op een visuele reis langs de mooiste nationale parken van de Verenigde Staten.

0