Logo

Columbus Travel, redactie

Columbus Travel

Columbus Travel is een zelfstandig en volledig onafhankelijk reismagazine dat in 2005 is opgericht door twee gepassioneerde reizigers: Louise ten Have en Matthijs de Groot. Samen met de gehele redactie schrijven we over de mooiste en meest ongerepte plekken ter wereld, ver weg en dichtbij, en baseert zich zoveel mogelijk op kennis van lokale bewoners.Daarnaast geven we jou de meest handigste weetjes en voordeeltips weg.


Artikelen & Blogs van Columbus Travel

Reportage
De must-sees van Kyoto
Wat mag je absoluut niet missen in de voormalige keizerlijke hoofdstad van Japan?
0
Reportage
9 dagen reisinspiratie voor Maleisië
Ongerept regenwoud met bijzondere wilde dieren, paradijselijke eilanden en imposante tempels. Maleisië heeft het allemaal. We hebben negen inspirerende vakantiedagen voor je in de planning staan!
0
Reportage
Op bezoek bij de nomaden van Israël
Israël is misschien niet de eerste bestemming die je te binnen schiet bij het woord ‘vakantieland’. Toch heeft het veel te bieden: kilometers strand, historie en ... uiterst gastvrije woestijnnomaden.
0
Reportage
Zo ontmoet je je favoriete filmster
Met deze Hollywood insider hotlist verhoog je je kansen je film- en tv-helden in het echie te zien én vermaak je jezelf als ze onverhoopt toch uit het zicht blijven.
0
Reportage
Highlights van Granada
De Spaanse stad Granada trekt al eeuwenlang veel bezoekers dankzij het imposante Alhambra. Maar de stad heeft zo veel meer te bieden als je net buiten de gebaande paden treedt.
0
Reportage
Op paardentocht door Patagonië
Het indrukwekkende landschap van Patagonië, met zijn in sneeuw gehulde bergen en massieve gletsjers, ontdek je idealiter te paard.
0
Reisnieuws
Kom ons helpen op de Vakantiebeurs 2016
Vanaf dinsdag 12 januari t/m zondag 17 januari 2016 zal reismagazine Columbus Travel met 4 stands vertegenwoordigd zijn op de jaarlijkse Vakantiebeurs in Utrecht.
0
Reportage
De vreemde rituelen van Vanuatu
Vanuatu, een archipel in de Stille Oceaan, wordt door bitter weinig toeristen bezocht, terwijl het een van de mooiste en meest gevarieerde landen ter wereld is. En een van de meest absurde...
2
Reportage
Het best bewaarde geheim van Rajasthan
In de vallei van Ajabgarh tref je een authentieke Indiase wereld aan die amper lijkt te zijn aangeraakt door de tijd.
0
Reportage
De dodensteden van Italië
Verlaten nauwe steegjes, huizen zonder daken, in doodse stilte gehulde ruïnes. In Italië hoef je niet naar de bioscoop om je in een film te wanen – een bezoek aan een città morte volstaat. Deze ‘dodensteden’ werden vrijwel compleet verwoe...
1