Fly-Drive

Hier vind je in één overzicht de goedkoopste vluchten

Gepubliceerd: 09 apr 2019 | Fly-drive 0
Wil je zo goedkoop mogelijk op vakantie, maar heb je geen zin om uren naar tickets te zoeken? Check dan deze handige website! 


Een reis boeken is nog nooit zo makkelijk geweest (Foto: Priscilla Du Preez, Unsplash)

De website Escape brengt goedkope en dure bestemmingen voor je in kaart. Vluchten zijn visueel weergegeven zodat je in één oogopslag ziet waar je naar toe kunt gaan. 

En het werkt super simpel. Je voert in vanaf waar je wilt vertrekken en wanneer je weg wilt. Vervolgens krijg je een overzicht met alle goedkope bestemmingen, aangegeven in het groen. Alle bestemmingen die duur zijn, en die je dus beter links kunt laten liggen, worden rood weergegeven.

Je kunt ook filteren op populaire bestemmingen, directe vluchten, bestemmingen waar je een visum voor nodig hebt en op het weer. Een kind kan de was doen.
 

Lijkt jou dit een handige tool?

deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Picture perfect. Zo word jij een topfotograaf!

Denk jij weleens als je door ons magazine bladert, hoe doen ze het toch die Columbus Travel-fotografen? Dan hebben wij goed nieuws, ze willen hun tips & tricks met je delen.

Denk jij weleens als je door ons magazine bladert, hoe doen ze het toch die Columbus Travel-fotografen? Dan hebben wij goed nieuws, ze willen hun tips...

Get this party started: dit vliegveld heeft nu een DJ booth

Een tussenstop een vervelende onderbreking van je reis? Say no more, aldus Dubai. Op het Dubai International Airport dans je je houten billen, stijve benen en stroeve heupen van je vlucht weer soepeltjes los op de deuntjes van DJs.

Een tussenstop een vervelende onderbreking van je reis? Say no more, aldus Dubai. Op het Dubai International Airport dans je je houten billen, stijve...