Stedentrips

Wegdromers: 10x straatfotografie rond de wereld

Gepubliceerd: 16 dec 2018 | Stedentrips 0
Kleurrijke markten, dynamische verkeersaders en fantastische street art: straatfotografie is een kunst apart. Deze prachtplaatjes bewijzen dat de Columbus-community een onuitputbare bron van talent is.

Elke stad heeft een uniek karakter, maar een goede straatfotograaf weet de bruisende sfeer hoe dan ook vast te leggen. Het resultaat: supermooie beelden die nooit gaan vervelen. Hier zijn tien uitstekende foto's uit onze Columbus-community!

De soukhs van Marrakech door ejbaaijens

Fathapur Sikri in Rajasthan door Huff

Een avond in Delhi door marscha

Street art in Shoreditch door Everlasting

Een snelle fietser in West Tarai door JannavEek

De straatjes in Fez door agrotewal

Het vervoer in Saigon door PeterenIngrid

De moskee bij Valavond door erictkindt

Monniken in Bangkok door ZaZa

Snackverkoper in Panamastad-Stad door RoelBeurkens

Even lekker wegdromen?

Klik hier om een kijkje te nemen naar de volledige selectie van citytrip foto's uit de Columbus-community. Ben je gewoon op zoek naar een flinke dosis reisinspiratie? Check dan zeker even de andere thema's waar we tot nu bij weggedroomd hebben!

deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Hotspots: proef de smaak van Azië

Voor een voorproefje van de Aziatische cultuur en cuisine hóéf je Nederland in principe niet uit. Wij gingen voor jou op de Aziatische toer.

Voor een voorproefje van de Aziatische cultuur en cuisine hóéf je Nederland in principe niet uit. Wij gingen voor jou op de Aziatische toer.

Ontmoet: Michael Palin en het epische verhaal van de Erebus

Het is geen overstatement om Michael Palin de beroemdste reisdocumentairemaker aller tijden te noemen. We spreken hem over zijn nieuwe boek Erebus, het verhaal van een negentiende-eeuws exepeditieschip dat als eerste de zuid- en noordpool in kaart bracht. Met dodelijke afloop...

Het is geen overstatement om Michael Palin de beroemdste reisdocumentairemaker aller tijden te noemen. We spreken hem over zijn nieuwe boek Erebus, he...