De top 5 van de Lucky shot-fotowedstrijd is bekend!

Gepubliceerd: 16 okt 2018 5
De Lucky shot-fotowedstrijd draaide om één thema: beste stranden buiten de gebaande paden. We maken de vijf beste inzendingen én de winnaar bekend!

Het thema van editie 76 draaide om fabelachtige stranden die voor de meeste toeristen nog onbekend terrein is gebleven. Daarom vroegen we ook aan onze Reisreporters om hun origineelste strandfoto in te zenden. Dat liep wel lekker: we ontvingen ruim 200 toffe foto’s en bijbehorende verhalen!

Uit al die plaatjes moest natuurlijk wel de allermooiste inzendingen worden geselecteerd. Bij dezen maken we bekend wie de top vijf heeft gehaald én wie de winnaar is geworden. Numero één heeft een Nikon KeyMission 360-camera gewonnen en de nummers twee tot en met vijf hebben een publicatie in Columbus Travel magazine en extra Reisreporter-punten verdiend. Gefeliciteerd!

5. 'Lavakust Candelaria' door TravelGoom 

4. 'Huppelend tussen de ijsschotsen' door hamminga

3. 'Fanjove' door julesvanherten

2. 'Duiken op Sri Lanka' door Dragonfly

1. 'Camping Costa Rica' door Dianadm (winnaar)

Feelin’ lucky? Doe dan mee aan onze nieuwe Lucky shot-fotowedstrijd. We zijn op zoek naar de mooiste foto’s van het Noorderlicht! Je maakt altijd kans op toffe prijzen en plaatsing van jóúw foto in de eerstvolgende achtergrondreportage in Columbus Travel magazine.

deel dit artikel met je vrienden:
 

3 reactie(s) bij "De top 5 van de Lucky shot-fotowedstrijd is bekend!"

 • profile image comment

  Alle winnaars van harte gefeliciteerd.

  Door JolandaSprokholt • geplaatst op 2018-10-22 13:30:01
 • profile image comment

  Alle winnaars gefeliciteerd met de Lucky shot-fotowedstrijd.

  Door Moraimavdf • geplaatst op 2018-10-17 14:26:54
 • profile image comment

  Dank jullie wel, wat ben ik trots! En ook de anderen van harte gefeliciteerd, super gaaf!

  Door hamminga • geplaatst op 2018-10-16 22:14:18

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

5 redenen om naar Colombia te gaan

Op zoek naar een nog redelijk onontdekte bestemming in Zuid-Amerika? Maak dan een reis naar Colombia en kom op vele mooie plekken weg van de massa. Het land wordt steeds populairder; wacht daarom niet te lang met het ontdekken van dit veelzijdige land. Dit zijn dé redenen waarom een bezoek aan Colom...

Op zoek naar een nog redelijk onontdekte bestemming in Zuid-Amerika? Maak dan een reis naar Colombia en kom op vele mooie plekken weg van de massa. He...

15 bestemmingen om de winter te ontsnappen

De kortste dag van de winter is inmiddels achter de rug, maar koud blijft het voorlopig nog wel even. Ontsnap aan de winter met deze 15 bestemmingen, gerangschikt op de gemiddelde temperatuur!

De kortste dag van de winter is inmiddels achter de rug, maar koud blijft het voorlopig nog wel even. Ontsnap aan de winter met deze 15 bestemmingen,...