De top 5 van de Lucky shot-fotowedstrijd is bekend!

Gepubliceerd: 16 okt 2018 5
De Lucky shot-fotowedstrijd draaide om één thema: beste stranden buiten de gebaande paden. We maken de vijf beste inzendingen én de winnaar bekend!

Het thema van editie 76 draaide om fabelachtige stranden die voor de meeste toeristen nog onbekend terrein is gebleven. Daarom vroegen we ook aan onze Reisreporters om hun origineelste strandfoto in te zenden. Dat liep wel lekker: we ontvingen ruim 200 toffe foto’s en bijbehorende verhalen!

Uit al die plaatjes moest natuurlijk wel de allermooiste inzendingen worden geselecteerd. Bij dezen maken we bekend wie de top vijf heeft gehaald én wie de winnaar is geworden. Numero één heeft een Nikon KeyMission 360-camera gewonnen en de nummers twee tot en met vijf hebben een publicatie in Columbus Travel magazine en extra Reisreporter-punten verdiend. Gefeliciteerd!

5. 'Lavakust Candelaria' door TravelGoom 

4. 'Huppelend tussen de ijsschotsen' door hamminga

3. 'Fanjove' door julesvanherten

2. 'Duiken op Sri Lanka' door Dragonfly

1. 'Camping Costa Rica' door Dianadm (winnaar)

Feelin’ lucky? Doe dan mee aan onze nieuwe Lucky shot-fotowedstrijd. We zijn op zoek naar de mooiste foto’s van het Noorderlicht! Je maakt altijd kans op toffe prijzen en plaatsing van jóúw foto in de eerstvolgende achtergrondreportage in Columbus Travel magazine.

deel dit artikel met je vrienden:

Laatste artikelen

Door: Roselinde
Ben jij een street foodfan? In deze steden zit je goed!

De onweerstaanbare geuren komen je van verre tegemoet en de kleurrijke stalletjes met verleidelijke snacks zijn een lust voor het oog. Ben jij ook een street foodfan? Dan zijn deze steden stuk voor stuk droombestemmingen voor jouw toekomstige trips.

De onweerstaanbare geuren komen je van verre tegemoet en de kleurrijke stalletjes met verleidelijke snacks zijn een lust voor het oog. Ben jij ook een...

Op safari in Nederland. Zo spot je ónze Big Five

Je hoeft niet per se naar Afrika om wilde dieren te zien; in Nederland hebben we net zo goed ons eigen wild. Dit is ónze Big Five en in deze gebieden heb je de grootste kans om ze tegen het lijf te lopen.

Je hoeft niet per se naar Afrika om wilde dieren te zien; in Nederland hebben we net zo goed ons eigen wild. Dit is ónze Big Five en in deze gebieden...

| Safari
Door: Roselinde
55 vakantiedagen in plaats van 25. Zo doe je dat

De meeste Nederlanders hebben recht op ongeveer 25 vakantiedagen per jaar. Maar er zijn een aantal slimme trucjes om dat aantal flink te verhogen, of zelfs te verdubbelen!

De meeste Nederlanders hebben recht op ongeveer 25 vakantiedagen per jaar. Maar er zijn een aantal slimme trucjes om dat aantal flink te verhogen, of ...

 

3 reactie(s) bij "De top 5 van de Lucky shot-fotowedstrijd is bekend!"

 • profile image comment

  Alle winnaars van harte gefeliciteerd.

  Door JolandaSprokholt • geplaatst op 2018-10-22 13:30:01
 • profile image comment

  Alle winnaars gefeliciteerd met de Lucky shot-fotowedstrijd.

  Door Moraima • geplaatst op 2018-10-17 14:26:54
 • profile image comment

  Dank jullie wel, wat ben ik trots! En ook de anderen van harte gefeliciteerd, super gaaf!

  Door hamminga • geplaatst op 2018-10-16 22:14:18

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.