Login Reporter
Meld je aan
Search Country

Zuid-Afrika tips

Stekkers en stopcontacten

 | Gepost op: 04 jan 2008
  | Waardering (3,7)

In Zuid-Afrika worden twee soorten stekkers en stopcontacten gebruikt: de tweepolige, die we in Nederland ook hebben, en de driepolige.

De wereldstekkers die in Nederland verkocht worden zijn niet geschikt voor de driepolige stopcontacten in Zuid-Afrika. Zelfs de driepolige stekker die aan deze multistekkers zit niet.

In Zuid-Afrika kun je echter in de grote supermarkten (Pick 'n Pay bijvoorbeeld) voor enkele eurodubbeltjes een verloopstekkerkopen, waar je Nederlandse stekker wel op past.

Mijn tip: geen paniek, koop op het vliegveld in Zuid-Afrika, of bij aankomst in een supermarkt voor een paar dubbeltjes een verloopstekker.
jsnieuwenhuis |  Positie 2982 (50 p.) |  Lid sinds 02 jan 2008 |  Foto's: 26 |  Tips: 11 |  Blogs: 0 |  Fans: 0
Jouw waardering
 
 
 
 
          _______________________________________

Reisaanbiedingen Zuid-Afrika

 

 

NBBS

 

Ontdek highlights Kaapstad

Ontdek de highlights in Kaapstad. Maak een stadstour naar onder andere Kaap de Goede Hoop, het wijngebied en Hermanus of Robben Island.Bekijk aanbiedingen
3 dagen vanaf
€ 141

_______________________________________

Fietsen door Wine Estate

Unieke tour door de schitterende natuur van het Skilpadvlei Wine Estate per mountainbike. Onder begeleiding van een gids fiets je door het bekende wijngebied van Zuid-Afrika. Bekijk aanbiedingen
2 dagen vanaf
€184

_______________________________________

Krüger Park Experience

Vanuit een luxe lodge in Phalaborwa verken je het Kruger National Park. Tijdens verschillende safari's spot je nijlpaarden, buffels en krokodillen.Bekijk aanbiedingen
4 dagen vanaf
€ 384

_______________________________________

Bush Discovery en Krüger

Tijdens deze veelzijdige 10 daagse roadtrip krijg je veel te zien van de prachtige natuur van Zuid-Afrika. Je rijdt met eigen vervoer over de Panoramaroute.
Bekijk aanbiedingen
10 dagen vanaf
€ 1592

_______________________________________

Autorondreis Zuid-Afrika

Je rijdt langs prachtige natuur omgevingen, het Kruger National Park, langs de kust naar Inhambane, waar je onderweg diverse activiteiten kunt doen.
Bekijk aanbiedingen
14 dagen vanaf
€ 1971

_______________________________________

 

Vliegtickets

Boek hier je vliegticket. Abonnees krijgen korting. Word abonnee.