Kaapstad

Was hier op 2008-10-31 Gepost op:
We zijn voor de derde dag in Kaapstad, een indrukwekkende stad,. De eerste dag hebben we het rustig aan gedaan om even op verhaal te komen. 12 uur vliegen gaat je niet in je koude kleren zitten. We hebben gisteren een bezoek gebracht aan Kaap de goede Hoop. Het eerste gedeeelte van de trip was erg druk, later de zijpaden van het NP ingegaan en veel wild gezien, waaronder de Elandantiloop en de bergzeebra. Ook een grote groep Afrikaanse pinguins gezien. En er zwemmen tientallen walvissen voor de kust. We gaan vanmiddag naar een township en morgen begint de echte reis, we zullen weing gebruik kunnen maken van het internet en zullen dus weinig blogs toe kunnen voegen. Het weer is uitstekend, vandaag 30 graden, en we hebben zelfs een wolkenlose tafelberg kunnen bezoeken. We gaan zo weer weg, dus tot een volgend blog
Geoetjes Wia en Jelle
Nieuwste Columbus-boek is uit! Bestel "50 Onvergetelijke Roadtrips" nu voor € 14,95 in plaats van € 18,95 + gratis verzending.
Nieuwste Columbus-boek is uit! Bestel "50 Onvergetelijke Roadtrips" nu voor € 14,95 in plaats van € 18,95 + gratis verzending.
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.