Kaapstad Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Bavianen terroriseren toeristen

Gepubliceerd: 28 nov 2009
1

Een nieuw soort crimineel is in opkomst. In de buitenwijken van Kaapstad, hebben toeristen steeds meer last van stelende bavianen. Afgelopen woensdag haalde een troep bavianen een viertal auto’s leeg.

De bavianen in de Zuid-Afrikaanse stad hebben de handigheid om autodeuren te openen, waardoor ze zonder problemen de voertuigen kunnen doorzoeken op lekkernijen. Met tientallen tegelijk rukken de apen op om te gaan plunderen en zijn hierdoor een nieuw gevaar voor toeristen.

Wereldkampioenschappen

Kaapstad is een populaire bestemming voor toeristen, daarom maken de plaatselijke autoriteiten zich erg druk om de bavianen. Met het oog op de wereldkampioenschappen voetbal in de zomer van 2010 is de aandacht voor de criminaliteit en onveiligheid in Zuid-Afrika al erg groot. De criminele bavianen dragen niet op een positieve manier bij aan het imago van Zuid-Afrika.

Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.
deel dit artikel met je vrienden:
Meer Zuid-Afrika artikelen
Reisnieuws
Doen: de allermooiste hikes ter wereld

26 jul 2016, Hiken is iets wat wij reizigers graag doen. Al wandelend de mooiste natuur en omgeving verkennen, kom je dicht bij de ware aard van het land. Columbus Travel laat je de allermooiste hikes ter wereld zien. Trek die wandelschoenen maar vast aan!

2
Reisnieuws
Voordeel: 10 keer gratis West-Kaap

21 jan 2015, Ga je binnenkort op reis in de buurt Kaapstad? We hebben tien voordeeltips voor de West-Kaap voor je op een rijtje gezet.

2
Reisnieuws
De twee gezichten van Kaapstad

14 aug 2012, Het nachtleven van Kaapstad bestaat uit verschillende werelden. Van een café gemaakt van golfplaten in de sloppenwijk Khayelitsha tot clubs met vip-ruimtes in de villawijk Camps Bay. Een nachtelijke tocht met grote contrasten.

0

Reacties van bezoekers Reageer

Annemieke50

Door: Annemieke50 • Geplaatst op

Handig om te weten, hoop dat ze onze auto met rust laten! Deuren op slot dus.

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.