Kaapstad Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Bavianen terroriseren toeristen

Gepubliceerd: 28 nov 2009
1

Een nieuw soort crimineel is in opkomst. In de buitenwijken van Kaapstad, hebben toeristen steeds meer last van stelende bavianen. Afgelopen woensdag haalde een troep bavianen een viertal auto’s leeg.

De bavianen in de Zuid-Afrikaanse stad hebben de handigheid om autodeuren te openen, waardoor ze zonder problemen de voertuigen kunnen doorzoeken op lekkernijen. Met tientallen tegelijk rukken de apen op om te gaan plunderen en zijn hierdoor een nieuw gevaar voor toeristen.

Wereldkampioenschappen

Kaapstad is een populaire bestemming voor toeristen, daarom maken de plaatselijke autoriteiten zich erg druk om de bavianen. Met het oog op de wereldkampioenschappen voetbal in de zomer van 2010 is de aandacht voor de criminaliteit en onveiligheid in Zuid-Afrika al erg groot. De criminele bavianen dragen niet op een positieve manier bij aan het imago van Zuid-Afrika.

Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.
deel dit artikel met je vrienden:
Meer Zuid-Afrika artikelen
Interview
Bestsellerauteur Deon Meyer over de geheimen van de Kaap

23 mei 2017, De Spannende Boeken Weken komen er weer aan. Dit jaar werd het geschenkboek geschreven door de bekroonde Zuid-Afrikaanse bestsellerauteur Deon Meyer, bekend van misdaadromans als 13 uur en 7 dagen. Wij maakten meteen van de gelegenheid gebruik om ...

0
Reisnieuws
Durf jij de állersterkste koffie ter wereld aan? Hier proef je 'm

10 mei 2017, Start jij jouw dag ook met een bakkie koffie? Met deze nieuwe, sterke koffiesoort kom je met gemak een hele week door! Dit is wat je moet weten over de állersterkste koffie ter wereld.

0
Reisnieuws
9x bijzondere pooldieren en de beste plekken om ze te zien

21 mrt 2017, IJsberen, orka's en walrussen. Een aantal van 's werelds meest bijzondere dieren leven in het poolgebied. Maar dat betekent niet dat ze buiten bereik zijn. Zolang je weet waar je moet zoeken...

2

Reacties van bezoekers Reageer

Annemieke50

Door: Annemieke50 • Geplaatst op

Handig om te weten, hoop dat ze onze auto met rust laten! Deuren op slot dus.

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.