Zuid-Afrika Artikelen & Blogs

Reisnieuws

VIDEO: een man met leeuwenmoed

Gepubliceerd: 27 mrt 2009
4

Ja, ze zien er leuk, lief en knuffelig uit, maar iemand met een beetje verstand weet dat een leeuw geen kat is om zonder handschoentjes aan te pakken. Of toch wel?

deel dit artikel met je vrienden:
Meer Zuid-Afrika artikelen
Interview
Conny Braam: ‘De kans dat ik meteen opgepakt zou worden was in die tijd groot!’

25 jan 2017, Auteur Conny Braam werd bekend als antiapartheidsstrijdster. In 1992 bracht ze haar eerste boek, Operatie Vula, uit. Een boek over haar betrokkenheid bij het Zuid-Afrikaanse verzet. Conny Braam heeft in haar loopbaan veel Afrikaanse landen bezocht...

1
Foto-album
Door: Noor Dekker
Droombaan: fotograaf bij een Zuid-Afrikaans reservaat

12 nov 2016, Fotograferen en dieren spotten: daar draait de jaloersmakende baan om van fotograaf Axel Primmer. De 22-jarige veldgids bij het Nambiti Big 5 Private Game Reserve in Ladysmith, Zuid-Afrika, legt het doen en laten van de dieren vast en plaatst de p...

2
Handige Tips
De beste plekken om wildlife te fotograferen volgens experts

09 aug 2016, Wildlife fotograferen, het is een kunst op zich. Maar op welke spot moet je zijn voor de perfecte foto? Wij vroegen het aan twee Columbus Reisreporters die gespecialiseerd zijn in het maken van dit soort foto's.

5

Reacties van bezoekers Reageer

klinkie

Door: klinkie • Geplaatst op

Leuk Mireille, ik had precies hetzelfde. Ik herken het accent uit duizenden. Ik ben jaloers op iedereen die zo met wilde dieren kan omgaan.

Mireille

Door: Mireille • Geplaatst op

Prachtig om te zien, en ook heeeeeel bijzonder. Wat ik ook erg leuk vond - was om het Zuid Afrikaanse Engelse accent te horen. De Engelse tongval waar ik jaren tussen gewoond heb.

mbeldman

Door: mbeldman • Geplaatst op

wow! ongelofelijk!!

anilaurie

Door: anilaurie • Geplaatst op

Deze clip heeft bij ons het journaal gehaald (belgië). Ik vind het super wat die man voor mekaar krijgt !
Deze leeuwen lijken wel knuffels! Toch hou ik mijn hart vast voor deze man, het blijven altijd wilde dieren.Hij is daar zeer nuchter in , gelukkig !!

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.