Uganda

Eindelijk de wereld gaat een beetje open...

LianneDhont was hier op 2010-04-25 Gepost op: 2010-04-25 1 reacties.
Het is al jaren een droom van me om een wereldreis te maken. Helaas moest ik altijd naar school, dus zat het er niet in. Afgelopen maart ben ik gestopt met mijn opleiding (opleiding was het toch niet helemaal), maar omdat ik niet weet wat ik nu wel wil gaan studeren zag ik mijn kans schoon. Ik werk nu full-time, tsja in een supermarkt, dus de verdiensten zijn niet heel hoog, maarja nog geen opleiding, dus wat wil ik anders. Nu dus heel hard gaan sparen, maar waarvoor...

... Ik wil in januari namelijk naar Uganda, om daar vrijwilligerswerk te gaan doen voor 12 weken. In de weekenden het land verkennen en na deze 12 weken naar Kenia en Tanzania.

Eigenlijk bij lange na niet wat ik wil, want het liefst zie ik nu in een keer heel Afrika, maarja daar is de spaarpot niet naar. Dus word het volgend jaar september een studie starten, heel hard blijven werken, in de zomervakantie alvast Europa ontdekken en misschien noordelijk Afrika, om als ik mijn studie afgerond heb weer een nieuw deel van de wereld te gaan ontdekken.
0
1
Alle blogs van LianneDhont
 

1 reactie(s) bij "Eindelijk de wereld gaat een beetje open..."

  • profile image comment

    Heel veel succes met de uitvoering van je dromen. Een eerste begin is er dus al ...

    Door Bowral • geplaatst op 2010-04-26 12:47:11

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.