Seychellen foto's & tips

Eiland Curieuse

Eiland Curieuse (gemaakt in Seychellen)
Door: carootje
Seychellen met zijn vele eilandjes, waarvan we ook het eiland Curieuse hebben bezocht met de ontzettend grote schildpadden. Waren zo tam dat je ze heerlijk kon verwennen met een knuffelbeurt. Vooral wrijven onder de nek vonden ze een zaligheid!!
Echt de moeite waard om een vissersboot te huren en daar na toe te varen!!!Kosten ongeveer 30 euro en is nog genieten ook op het water met een heerlijk briesje.

Info over deze foto met tip

  • Reisreporter carootje
  • Aantal keer bekeken 815
  • Geplaatst op 25 mei 2009
  • Land Seychellen
  • Stad/Regio Algemeen
  • Categorie Wildlife
  • Camera Canon: Canon EOS 350D DIGITAL
  • Belichtingstijd 1/60
  • Diafragma f/11.0
  • Brandpuntsafstand 18mm
  • ISO 100
  • Flits Nee
deel dit artikel met je vrienden:
Meer Seychellen inspiratie

La Digue ligt op 43 kilometer van Mahé en op zes kilometer van Praslin. Het eiland heeft geen airstrip en is alleen per boot of helikopter te bereiken. Op L...

>>

Alleen de volwassen groene schilpad voedt zich met zeegrassen en algen. Zeeschildpadden zijn carnivoren en voeden zich met sponsen, krabben,inktvisjes en kle...

>>

Toen ons dochtertje bijna twee jaar oud was maakten we onze derde verre reis met haar naar de Seychellen. Deze eilandengroep is een prima bestemming om met k...

>>

21 reacties bij foto met tip "Eiland Curieuse"

judith-fotografie

Door: judith-fotografie • Geplaatst op

Prachtig beeld, ook uit een goede hoek gemaakt!

gorke

Door: gorke • Geplaatst op

Geweldige foto wat zal je daar genoten hebben!

movos

Door: movos • Geplaatst op

Goed dat je even door de knietjes bent gegaan om deze knuffel op de foto te zetten!! Prachtplaat!!

deerik

Door: deerik • Geplaatst op

Super plaat, mooie heldere lucht en prachtig standpunt! 5*

dedelef

Door: dedelef • Geplaatst op

Een mooie exotische plaat!

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.