Morocco-bound

Hoofdfoto bij reisverhaal 'Morocco-bound'
Was hier op 2009-01-30 Gepost op: 1 reacties.
Begin januari: geboekt voor Marokko.
Medio januari: op naar de bieb voor wat leesvoer. Ik vind Aroemi, aroemi, van een Nederlander die 2 jaar in Marokko werkte en woonde, leuk om me in te lezen.
Ook duik ik in oude fotoalbums, ik was met tussenpozen van 10 jaar twee keer eerder in Marokko, op werkbezoek/studiereis, maar toen in de herfst. Ik ben benieuwd wat ik zal aantreffen, in een andere tijd, in een ander jaargetijde, en in een andere rol, nu als vrijblijvende toerist.
Nog snel een paar zwart-wit foto's gescand en op de site gezet.
Eind januari: veel leuke tips gevonden op de site, ik krijg er steeds meer zin in.

Foto's bij dit blog

Voorvertoning slagerij

slagerij

Voorvertoning meisje

meisje

slagerij

slagerij

meisje

meisje

Het nieuwe Columbus-boek ‘Zuidoost-Azië: 15 reizen weg van de massa’ is uit! Bestel het boek voor € 14,95 + gratis verzending.
Het nieuwe Columbus-boek ‘Zuidoost-Azië: 15 reizen weg van de massa’ is uit! Bestel het boek voor € 14,95 + gratis verzending.
 

1 reactie(s) bij "Morocco-bound"

  • profile image comment

    Veel plezier! ik ben benieuwd waar jullie heen gaan. Ik heb het als een bijzonder land ervaren, divers en bovenverwachting. Op mijn pagina heb ik ook wat blogs van mijn reis 19 dec 2008 tot 12 januari 2009 geplaatst. Er zullen nog wel meer tips komen. Ga je nog naar Rabat? ik vond het een plezierige stad met modern en trendy afgewisseld met oud en authentiek. Groeten Mireille

    Door Mireille • geplaatst op 2009-01-30 23:48:14

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.