Voorbereidingen voor Marokko

Was hier op 2008-10-03 Gepost op:
Donderdag 16 oktober vertrekken we voor 2 weken naar mn favoriete Marokko. Ik heb er al heel wat kilometers rond mogen rijden. Vele touristen op touw genomen om de mooiste plekjes volgens mij te laten zien. En nu heb ik na al die jaren reizen met groepen en ik al exreisbegeleidster de gelegenheid om met mn eigen gezin (mn vriend en zoontje van 1,5 jaar) dit mooie land te gaan bekijken. En wat wil het geval ik kan niet kiezen! We vliegen op Casablanca, een van de steden ter wereld wat voor mij als thuis komen voelt. Meeste toeristen meiden het (en gedeeltelijk terecht) ik ken er een beetje de weg, en een paar mensen dus ik verheug me erop. Even thee drinken bij vrienden op de centrale markt, gedag zeggen tegen de meest vriendelijke parkeerwachter en even zwaaien tegen de krantenverkoper die ik al jaren in mn hart heb gesloten. Nou de eerste nacht is dus rond. En de laatste nachten slapen we in Marrakech want kunnen we gebruik maken van een appartementje via onze buren, unieke kans om vakantie te vieren in ons "eigen" huisje hartje centrum Marrakech. Als iemand dit leest en een bijzonder en toch betaalbaar hotel weet hoor ik het graag. Dan passen we de route ter plekke aan. Ik ga even verder puzzelen in mn kersverse LP.

wordt vervolgt.

Carola
Ons nieuwste Columbus-boek is uit! Bestel nú in de voorinschrijving 'Zuidoost Azië' voor € 12,50 in plaats van € 18,95 + gratis verzending.
Ons nieuwste Columbus-boek is uit! Bestel nú in de voorinschrijving 'Zuidoost Azië' voor € 12,50 in plaats van € 18,95 + gratis verzending.
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.