Kenia Artikelen & Blogs

Handige Tips
De beste plekken om wildlife te fotograferen volgens experts

09 aug 2016, Wildlife fotograferen, het is een kunst op zich. Maar op welke spot moet je zijn voor de perfecte foto? Wij vroegen het aan twee Columbus Reisreporters die gespecialiseerd zijn in het maken van dit soort foto's.

5
Video
De laatste op de wereld: de noordelijke witte neushoorn

17 jul 2016, Op dit moment zijn er in het wild nog maar drie noordelijke witte neushoorns! In dit filmpje zie je Sudan. Sudan is 43 jaar.

0
Reisnieuws
De gaafste slaapplekken voor de echte avonturiers

13 jul 2016, Is kamperen in een tent of slapen in een hotel iets te gewoontjes voor jou? Zoek jij toch liever naar slaapplekken die de nacht net iets spectaculairder maken? Kijk dan eens naar de volgende mogelijkheden.

1
Reisnieuws
Door: Kas Nortier
In de categorie klassiekers: Christian de leeuw

08 apr 2016, In 1969 wordt in warenhuis Harrods in Londen een klein leeuwenwelpje te koop gezet. Het diertje zit in een veel te kleine kooi en snakt naar liefde. Anthony Bourke en John Rendall merken de kleine op en besluiten het mee te nemen. Ze geven het lee...

0
Reisnieuws
Door: Kas Nortier
Natuurfotograaf heeft zijn dag niet

07 mrt 2016, Hilarisch, deze natuurfotograaf keek even de verkeerde kant op. Zo mist hij net dit parende neushoornstelletje in Nairobi NP. Wat zou toch het verhaal hierachter zijn?

0
Reisnieuws
8 hotels waar wilde dieren vrij rondlopen

24 feb 2016, ’s Ochtends wakker worden met een olifant voor je raam, loungen bij het zwembad met leguanen en ontbijten tussen de giraffen. Wie wil dat nou niet? In deze acht hotels mogen wilde dieren vrij rondlopen, voor de ultieme safari-beleving.

0
Reisnieuws
Onze madiwodo: Bijzondere festivals en rituelen

20 jan 2016, Onze madiwodo van bijzondere festivals en rituelen in het eerste kwartaal van 2016.

0
Wildlife
Beleef de wonderbaarlijke wilfdlife-trek in Afrika nu vanuit huis

15 okt 2015, Natuur- en dierenliefhebbers opgelet! Altijd al de grote migratie van miljoenen dieren in Afrika van dichtbij willen zien? Dat kan nu en je hoeft er niet de deur voor uit. Beleef de wonderlijke en spectaculaire grote migratie nu met de nieuwe app ...

0
Reisnieuws
12 buurlanden die je tegelijk kunt bezoeken

05 okt 2015, Waarom zou je tijdens een reis door het ene land niet even de grens oversteken naar het andere land? Nieuwe indrukken opdoen en een stempel erbij in je paspoort, dat zijn twee vliegen in één klap. Vaak is er op het grensgebied ook nog veel te zi...

1
Reportage
3 mooiste paardentochten ter wereld

01 sep 2015, We willen niet doordraven, maar van de volgende drie paardentochten slaat je hoofd gegarandeerd op hol. Laat alle teugels los!

0