Kenia Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Keniaan versus python

Gepubliceerd: 16 apr 2009
0

Hoe reageer je als je wordt gewurgd door een python? Het overkwam de Keniaanse Ben Nyaumbe op zijn boerderij in Malindo. Zijn reactie: hij zette stevig zijn tanden in het beest.

Nyaumbe was aan het werk op zijn boerderij, toen de wurgslang zich om hem heen kronkelde en hem in een boom hees. Toen hij bijna stikte, besloot hij spontaan in de slang te bijten. Hij kreeg het zelfs voor elkaar zijn mobiele telefoon uit zijn zak te pakken om hulp in te schakelen.

Bevrijding
De Keniaan was vastbesloten en hield zijn tanden stevig in de python. Ook was er ondertussen hulp van anderen gekomen. Hierdoor verslapte de greep van de python langzamerhand en uiteindelijk viel de boer op de grond. Hij kwam er met een paar schrammen en bulten vanaf.

Foto door ronniedankelman.reisreporter.nl
deel dit artikel met je vrienden:
Meer Kenia artikelen
Reisnieuws
Beestachtig mooi: Afrika’s must-see natuurparken

18 mrt 2017, Wanneer je aan Afrika denkt, komt al snel het woord safari in je op. En dat is niet geheel onterecht, want het continent beschikt over enkele van 's werelds mooiste natuurparken. Deze mag je ab-so-luut niet missen...

0
Handige Tips
De beste plekken om wildlife te fotograferen volgens experts

09 aug 2016, Wildlife fotograferen, het is een kunst op zich. Maar op welke spot moet je zijn voor de perfecte foto? Wij vroegen het aan twee Columbus Reisreporters die gespecialiseerd zijn in het maken van dit soort foto's.

5
Video
De laatste op de wereld: de noordelijke witte neushoorn

17 jul 2016, Op dit moment zijn er in het wild nog maar drie noordelijke witte neushoorns! In dit filmpje zie je Sudan. Sudan is 43 jaar.

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.