Wilde katten stelen show image
Marieke1983

Wilde katten stelen show

Ook dit televisieseizoen kun je de avonturen volgen van een groep wilde katachtigen op de Afrikaanse savanne. In Big Cat Diary op de zender Animal Planet zien we weer oude bekenden én nieuwe kattensterren vanaf zondag 8 maart om 20:00 uur.

De filmcrew volgt het dagelijks leven van een groep leeuwen, een cheeta- en een luipaardfamilie. In speciale 4WD auto’s reist ze door het Keniaanse natuurreservaat Masai Mara om de imposantste katten ter wereld te filmen. De makers hebben de hartendiefjes namen gegeven, waardoor het de kijker geen enkele moeite kost om sympathie voor de dieren te krijgen.

Hoofdrol
Net als in het vorige seizoen zijn er hoofdrollen weggelegd voor de luipaarden Bella en Chui. Chui is de enige zoon van Bella, nadat zijn zusje in 2004 is opgegeten door een leeuw. Leeuw Notch weet zich ook dit seizoen kranig te weren tegen zijn rivalen. Een nieuwe ster binnen de cast is cheeta Toto: hij is vijf weken oud, maar moet nu al rekening houden met de gevaren van de savanne. Haalt Toto ook het volgende seizoen? Kijk zondag 8 maart vanaf 20:00 naar Animal Planet.

Win!
Doe mee met de Animal Planet 'Foto van het jaar'-wedstrijd!

Foto 'Luipaard' door woodstock.reisreporter.nl