Egypte Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Nieuw duikparadijs Egypte

Gepubliceerd: 18 okt 2007
0

De bouw van het indrukwekkende resort Port Ghalib aan de kust van de Rode Zee in Egypte, nadert zijn voltooiing. Half november gaan de deuren van het complex aan een gigantische zoutwaterlagune open voor publiek.

Port Ghalib is een paradijs voor duikers en snorkelaars. Drie van de 'top 10 duiklocaties in de wereld' liggen binnen bereik: de Brothers Islands, Daedalus Rif en Rock Island. In het heldere zeewater kan je tijdens een snorkel- of duiktocht dolfijnen, schildpadden en haaien ontmoeten.

Het is mogelijk om tijdens een verblijf je duikbrevet te halen. Vanuit een ervaren duikschool in de haven van Port Ghalib, worden beginners en gevorderde duikers meegenomen naar de wereldwijd bekende koraalriffen.

Meer informatie is te vinden op www.discoverportghalib.com


deel dit artikel met je vrienden:
Meer Egypte artikelen
Bizar
Wauw: natuurverschijnselen waar je kippenvel van krijgt

27 jul 2016, Niks is krachtiger dan Moeder Natuur. Zij zorgt ervoor dat wij zoveel moois kunnen bezoeken en beleven hier op aarde. Deze natuurverschijnselen zijn zo ontzettend bijzonder dat je ze eigenlijk niet mag missen. Zet ze op je bucketlist!

0
Reisnieuws
Deze prachtige reiservaringen laten stress verdwijnen

06 jul 2016, Zit je agenda helemaal vol? Heb je de ene na de andere deadline op de planning, nog wat gezellige etentjes tussendoor en niet te vergeten je sportlessen? Soms is het echt even te veel. Met dit lijstje fantastische reiservaringen ontvlucht jij de d...

0
Bizar
8 megablunders die toeristen maakten op reis

13 mei 2016, Als je de kranten moet geloven, doen toeristen heel wat domme dingen zodra ze hun eigen huis uit stappen. Bijvoorbeeld beelden uit de oudheid slopen. Of binnendringen bij Sea World. Lees hier de meest idiote dingen die toeristen op reis hebben uit...

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.