Egypte Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Ezel de cel in

Gepubliceerd: 21 sep 2008
0

Ook als ezel mag je niet zomaar alles. Een ezel in Egypte moest 24 uur in de cel zitten omdat hij een maiskolf uit een akker had gestolen.

Ezel veroordeeld
Het dier was opgepakt bij de Nijldelta. Een eigenaar van een landbouwgrond had zijn beklag gedaan bij de politie dat er regelmatig gewassen van zijn grond verdween. De zaak kwam voor de rechtbank en de ezel werd veroordeeld tot een dag gevangenisstraf. Ook de eigenaar van de ezel moest eraan geloven; hij kreeg een boete van 6 euro.

Andere aanhoudingen van dieren
Er worden wel vaker dieren gearresteerd. Eerder al moest een Amerikaanse ezel voor de rechtbank verschijnen, omdat hij geluidsoverlast veroorzaakte. Deze ezel mocht zich echter nog verdedigen via zijn baas.
Begin deze maand heeft de politie in Congo een kudde van twaalf geiten in de cel gegooid omdat ze illegaal verhandeld waren en in juli werden in Iran veertien eekhoorns gearresteerd omdat ze verdacht werden van spionage. Ze zouden afluisterapparatuur met zich meedragen.

Foto: donkey door johanneke.reisreporter.nl
deel dit artikel met je vrienden:
Meer Egypte artikelen
Bizar
Wauw: natuurverschijnselen waar je kippenvel van krijgt

27 jul 2016, Niks is krachtiger dan Moeder Natuur. Zij zorgt ervoor dat wij zoveel moois kunnen bezoeken en beleven hier op aarde. Deze natuurverschijnselen zijn zo ontzettend bijzonder dat je ze eigenlijk niet mag missen. Zet ze op je bucketlist!

0
Reisnieuws
Deze prachtige reiservaringen laten stress verdwijnen

06 jul 2016, Zit je agenda helemaal vol? Heb je de ene na de andere deadline op de planning, nog wat gezellige etentjes tussendoor en niet te vergeten je sportlessen? Soms is het echt even te veel. Met dit lijstje fantastische reiservaringen ontvlucht jij de d...

0
Bizar
8 megablunders die toeristen maakten op reis

13 mei 2016, Als je de kranten moet geloven, doen toeristen heel wat domme dingen zodra ze hun eigen huis uit stappen. Bijvoorbeeld beelden uit de oudheid slopen. Of binnendringen bij Sea World. Lees hier de meest idiote dingen die toeristen op reis hebben uit...

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.