Artikelen & Blogs Afrika

Reisnieuws

Leeuw valt jagers aan

Gepubliceerd: 10 mrt 2008
3

Een groep jagers waaronder een Amerikaanse toerist willen een leeuw doodschieten. De leeuw is hier echter niet van gediend en laat de smerige jagers weten dat ze dat beter niet nog een keer moeten proberen. Een van de jagers krijgt de schrik van zijn leven, volgens Columbus zijn welverdiende loon.

deel dit artikel met je vrienden:
Meer Afrika artikelen
Reisnieuws
Hier zijn de wisselkoersen het allergunstigst. Profiteer nu!

25 feb 2017, Altijd al eens op vakantie willen gaan naar Rusland, Turkije, Brazilië of Zuid-Afrika? Grijp dan nú je kans! Door supergunstige wisselkoersen zijn deze bestemmingen momenteel tot wel 57% goedkoper dan vijf jaar geleden. Laten we een biertje neme...

1
Reisnieuws
Bizar. Deze 7 landen bestaan niet écht...

24 feb 2017, Buiten de gebaande paden treden? Met deze zeven landen die niet officieel worden erkend gaat dat zeker lukken!

0
Reisnieuws
Vermijd deze plekken. Ga voor het Columbus-alternatief!

09 feb 2017, Ben je die massa’s toeristen in Venetië of Barcelona ook helemaal zat? Treur niet, want voor enkele van de meest toeristische bestemmingen selecteerden wij van de redactie Columbus-waardige alternatieven.

2

Reacties van bezoekers Reageer

frankbloemberg

Door: frankbloemberg • Geplaatst op

En de leeuw verdoven en verplaatsen naar een ander gebied kan niet? Walgelijk dit! Zeer triest.

arenaria

Door: arenaria • Geplaatst op

Het verhaal is anders, helaas. Deze oude mannetjesleeuw had in de maanden daarvoor een meisje van 3 opgegeten en van haar broertje van 6 een arm en een been afgebeten. Deze jacht mislukte en de nacht daarom werd de moeder van mijn correspondent in haar slaap verrast en gedeeltelijk opgegeten... Plezierjacht is het dus niet ...

trijntje1

Door: trijntje1 • Geplaatst op

walchelijk dat mensen dit voor hun plezier doen..... En wat moedig van die leeuw om ze aan te vallen.... wordt er wel beetje treurig van dat zulke dingen nog steeds gebeuren..... BAH !

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.