Algerije

Reisgids

Nieuws

Beste reistijd

Regio's en steden

Foto's

Praktisch

Algerije image

Duiken op Bonaire

Algerije
Afrika
Dossie

Duiken op Bonaire

Dit is een voorbeeld van een reisweblog van mijn reis naar Bonaire waar ik tot 15 februari 2008 ben geweest.

Ik heb dit nieuwe blog geplaatst door op het tabblad 'mijn blogs' te kiezen voor 'Plaats een nieuw blog voor Nederlandse Antillen'. Ook zou ik bij alle blogs van de Nederlandse Antillen kunnen kiezen om zelf een blog te plaatsen.

In het uploadscherm heb ik gekozen voor de Regio Bonaire, ik heb de coordinaten van Bonaire aangegeven en ingevuld wanneer ik er was. In mijn geval tot 15 februari 2008.

Als ik op dit moment op Bonaire zou zijn zou ik kiezen voor 'Ik ben er nu' en zou dan ook de datum aangeven tot wanneer ik er ben. Als ik mijn voorbereidingen voor een volgende reis naar Bonaire met jullie zou willen delen dan geef ik dit aan als 'ik ga er naartoe'. Hier hoef ik geen datum bij te zetten, misschien heb ik nog niet eens een ticket geboekt!

De titel van mijn blog noem ik 'Duiken op Bonaire'.

Mijn blog zelf kan maximaal 1000 woorden bevatten, ruimte genoeg dus om alles te plaatsen. Ik kan links aanmaken, bijvoorbeeld om te verwijzen naar mijn Reisreporter foto's en ook kan ik belangrijke woorden vet zetten, schuin zetten of onderstrepen.

Daarna voeg ik foto's toe, per blogitem kan ik er maximaal 4 plaatsen. Als ik meer foto's heb maak ik gewoon een tweede blogitem aan. Per foto zet ik er ook een bijschrift bij van maximaal 50 woorden.

Als ik tevreden ben over mijn blog dan klik ik onderaan op 'bewaar blogitem'. Nu kan iedereen mijn Bonaireblog lezen.

Als ik later nog wijzigingen wil doorvoeren dan kan dat. Dit doe ik door op het tabblad 'mijn blogs' op het potloodje achter het blog te klikken. Ik kan dan tekst aanpassen maar ook foto's verwijderen of andere foto's plaatsen. Als er nog geen reacties zijn geplaatst kan ik er ook kiezen om mijn blog helemaal te verwijderen.

Tot zover mijn eerste blog over het duiken op Bonaire!

Namens Team Reisreporter veel plezier met het maken van je eigen reisblogs op Reisreporter.nl!



Foto's

28bc6.jpg
28bc6.jpg
Dossie
7c782.jpg
7c782.jpg
Dossie
34001.jpg
34001.jpg
Dossie