Maak kennis met Columbus Travel

Ontdek de wereld buiten de gebaande paden. Dat is het motto van Columbus Travel. Met schitterende fotografie, diepgaande verhalen en uitgebreide reisinformatie bericht Columbus over de mooiste en meest ongerepte plekken ter wereld, ver weg en dichtbij. Columbus verschijnt  6 keer per jaar en elke editie is superdik (156 pagina's). Met Columbus droom je niet alleen weg naar de mooiste bestemmingen, maar maak je je reisdromen ook waar!

Als abonnee profiteer je direct van de vele voordelen

  • Ontvang Columbus als eerste: 2 dagen voordat de editie in de winkel ligt
  • Geniet van exclusief voordeel, waaronder € 25 korting op vliegtickets,
    € 25 op autohuur en 15% op visumaanvragen.


Al meer dan 55.000 reisliefhebbers gingen je voor! Lees hun reacties
 

GRATIS: Columbus Reisplannerpocket t.w.v. €12

Is het in maart niet te koud in Egypte voor een strandvakantie? Begint niet net het regenseizoen als wij naar Costa Rica gaan? Vragen, die bij de planning van elke reis weer veel uitzoekwerk opleveren. Maar dat hoeft niet meer! In de 130 pagina's dikke Columbus Reisplanner staan de beste reistijden van alle landen ter wereld, met temperatuur, neerslag en een advies, handig in één overzicht.


Kassakoopje voor nieuwe abonnees

Snorkel met walvissen, zeeschildpadden en kleurige tropische vissen in een zee met alle denkbare kleurschakeringen. Les je dorst met kokoswater onder wuivende palmbomen en wees een stille getuige van adembenemende stukjes Moeder Aarde. Nieuwe abonnees kunnen ervoor kiezen om dit 196 pagina's dikke inspiratieboek '50 Mooiste Bounty Eilanden' van € 18,95 nú voor € 12 er bij te bestellen. (gratis thuisbezorgd)
 

Voorbeeldpagina's uit Columbus

Dit zijn slechts enkele pagina's van deze 156 pagina's dikke editie

Columbus cadeau geven?

Wil je Columbus cadeau geven? Maak dan gebruik van het cadeau-aanbod.

Woonachtig buiten Nederland en België?

Rest van de wereld, bel met Abonnementenland op tel. 0031-251-313939 of neem contact op met Abonnementenland via klantenservice@aboland.nl.