Artikelen & Blogs

Totaal: 4337 berichten
Blog
Blog van de week: als de kat van huis is…

‘Er wordt mij uitgelegd dat het veel geluk gaat brengen als er een rat over mijn voeten gaat lopen’. Reisreporter chicamarika is tijdens haar reis in India vastberaden om een wel heel ‘vreemde’ tempel te bezoeken. Welke? Dat lees je in de ...

0
Reportage
De stranden van het Amerikaanse Wilde Westen

De inwoners van de Amerikaanse staat Oregon zijn met recht trots op hun kust, waar wilde zandstranden en vervaarlijk ogende basaltrotsen tot lange strandwandelingen en zelfs fietstochten uitnodigen.

0
Video
Spectaculaire GoPro highlights van 2015

In deze video neemt GoPro je nog een keertje mee op een epische reis langs de mooiste, meest bijzondere, beste en adembenemende momenten vastgelegd met een GoPro camera in 2015. Hoog vanuit de lucht tot diep in de zee en alles daartussen. Genieten...

0
Handige Tips
Door: Emily Gohres
Budgettips van de bekendste reisblogger Nomadic Matt

De favoriete tips & tricks van een van de bekendste reisbloggers ter wereld, die voor onder andere de New York Times schrijft over verre reizen voor mensen met een kleine beurs.

0
Reportage
Slapen onder de sterren in de woestijn van Iran

Iran heeft jungles, bergen en kustlijnen. Maar het hart van het land wordt bepaald door een magisch landschap van zand, steen en rots.

2
Community
Reisreporter van het Jaar 2015 geïnterviewd door Qmusic

Dinsdag, 19 januari 2016 werd Reisreporter van het Jaar 2015 Hans Moerkens nogmaals in de spotlights gezet. Naast het winnen van een reportage-reis naar Mexico, verzorgd door AirEuropa, bekroonde radio Qmusic hem tijdens een interview ook nog tot ...

18
Video
Video: Olifanten wandelen door de lobby van Zambiaans hotel

Het zal je maar gebeuren. Zit je na een lange reis rustig te wachten tot je in kan checken bij je hotel, komt er ineens een familie olifanten door de lobby gewandeld. In dit hotel in Zambia gebeurt het dagelijks.

0
Reisnieuws
Onze madiwodo: Bijzondere festivals en rituelen

Onze madiwodo van bijzondere festivals en rituelen in het eerste kwartaal van 2016.

0
Reportage
De mooiste gletsjertocht van Alaska

Er zijn duizenden gletsjers in Alaska, de noordelijkste staat van de VS. Een aantal van de mooiste kun je (met gids) beklimmen, zoals de Mendenhallgletsjer bij Juneau.

0
Handige Tips
Bijzondere kinderactiviteiten wereldwijd

Waarschuwing! Deze vier unieke reiservaringen voor gezinnen met kinderen zijn alleen aan te raden als je jong of young at heart bent!

0