Artikelen & Blogs

Totaal: 4269 berichten
Reisnieuws
Door: Tom Aussems
Slapen in een vliegtuig doe je zo

Ben jij het type ‘krab'? Of toch meer een ‘headbanger’? Kijk snel tot welke categorie vliegtuigslaper jij behoort en misschien doe je wel nieuwe, comfortabelere slaapposities op.

0
Reisnieuws
Door: Emily Gohres
Man redt schildpadden voor ze worden opgegeten

Een man besloot actie te ondernemen toen hij zag dat twee zeeschildpadden zouden eindigen als maaltje. De held kocht ze op een lokale markt en bracht ze terug naar de zee.

1
Community
Blog van de week: Heibel in de Ngorongoro krater

Elke week kiest Columbus Travel de blog van de week uit de blogberichten van onze community. Deze week duikt Reisreporter pkoelewijn het verleden in en vertelt over een enthousiaste reisfotograaf en de bijbehorende frustraties.

5
Reportage
Onbekende droomplekken van de Mexicaanse Yucatán

De Yucatán mag dan wel een van de meest toeristische stukjes van Mexico zijn, het heeft nog lang niet al zijn geheimen prijsgegeven.

0
Reisnieuws
Door: Emily Gohres
Fenomenale wereldse uitzichten vanuit je luie stoel

Heb je altijd al rond willen kijken bij Machu Picchu of willen wandelen door Petra, maar heb je daar nooit de tijd of het geld voor gehad? Vanaf nu kan je overal op de wereld de mooiste plekjes bekijken vanuit je luie stoel.

0
Reportage
De menseneters van de Sundarbans

Een van de mooiste en meest tot de verbeelding sprekende gebieden ter wereld is ook een van de gevaarlijkste: in het mangrovewoud van de Sundarbans in Bangladesh en India doden Bengaalse tijgers honderden mensen per jaar.

0
Reisnieuws
Europa's mooiste kerstmarkten

It’s the most wonderful time of the year! En die kan niet lang genoeg duren. Op een aantal plekken begint de voorpret al vroeg. Grote markten verspreiden de kerstsfeer door middel van glühwein, duizenden lichtjes en zoete kersthapjes. We tonen ...

0
Handige Tips
Door: Tom Aussems
10 onmisbare handbagage items

Kijk jij ook zo op tegen een lange vlucht? Met deze handige en goedkope spulletjes in je hangbagage vliegen de uren voorbij. En ga je super voorbereid op reis.

0
Reportage
Ontdek Nicaragua, het nieuwe Costa Rica

Burgeroorlog en de Iran-Contra-affaire: het beeld dat de meeste westerlingen van Nicaragua hebben. Maar het grootste land van Midden-Amerika is veilig en biedt prachtige meren en vulkanen waar de kleurrijke inwoners terecht trots op zijn.

1
Reisnieuws
Door: Emily Gohres
De meest irritante passagiers in het vliegtuig

Reizen met het vliegtuig is meestal niet iets om naar uit te kijken. Je moet lang stilzitten op krappe stoelen en er is veel herrie om je heen. Daarnaast heb je ook nog wel eens met mensen te maken die je vlucht nog nét even wat vervelender kunne...

1