Artikelen & Blogs

Totaal: 4311 berichten
Reportage
Zo drink je bier zoals bier bedoeld is

Waar drink je in Beieren, het walhalla voor liefhebbers van het vloeibare goud, het beste bier? En op welk bierfestival in de Duitse deelstaat verzuip je (nog) niet in de mensen?

0
Reisnieuws
10 redenen om eens in je leven alleen te reizen

Oké, het is behoorlijk spannend. En op stille momenten zal je misschien behoefte hebben aan een reispartner. Toch is alleen reizen zo belonend. Dit zijn de redenen waarom je het minstens één keer in je leven geprobeerd zou moeten hebben.

1
Reportage
Onthuld: de keukengeheimen van Thailand

Wat is de ideale hoeveelheid kokosmelk voor khao soi? Waar wordt de beste lemongrass verbouwd? En welke straatmarkt mag je in geen geval overslaan? Vraag de locals in Noord-Thailand wat en waar je absoluut moet eten en je krijgt van iedereen een a...

0
Video
Door: Emily Gohres
Video: twee otters hebben de grootste lol in Yellowstone NP

In Yellowstone National Park weten twee otters zich prima te vermaken op een koude winterse dag. Ondanks (of juist dankzij) dat er dik pak sneeuw ligt, hebben de diertjes de grootste lol.

0
Reportage
Wintertip: op pad met de adelaarjagers van Kazachstan

De adelaar is het nationale symbool van Kazachstan, en nergens zijn ze meer bedreven in het trainen en jagen met de majestueuze roofvogels. Ga zelf op pad met de kampioenen.

0
Reisnieuws
Door: Emily Gohres
Hilarische foto's van niet-fotogenieke dieren

Hoewel dieren er vaak al snel schattig uitzien, zitten er heel wat beesten bij die gewoon niet het fotogenieke gen bezitten. Een carrière als fotomodel zit er voor hun niet in, maar het levert wel hilarische beelden op.

1
Reportage
De geheime plekjes van de Mekongdelta

Een Mekongdelta met smalle weggetjes, droomachtige riviertjes en prachtige tempelcomplexen, maar geen toeristen. Bestaat die nog?

0
Reisnieuws
Happy New Year

De redactie van Columbus wenst jullie een gelukkig en voorspoedig nieuwjaar toe boordevol reiservaringen.

0
Reportage
Bretagne: op vakantie in de Europese Cariben

Op de eilanden voor de zuidkust van Bretagne waan je je soms in de Cariben. Maar pas op: de zee is hier verraderlijk ...

0
Video
Video: Oud en Nieuw over de wereld

Vuurwerk is onlosmakelijk verbonden met de jaarwisseling. Dat de overgang naar het nieuwe jaar niet alleen in eigen land groots wordt gevierd bewijst het volgende filmpje waarin vuurwerkshows in steden over de hele wereld op een rijtje worden geze...

0