Artikelen & Blogs

Totaal: 4085 berichten
Reportage
Zo ontdek je Oman off-road

Hoewel de Omaanse overheid met lichtsnelheid door het hele land brede asfaltwegen aanlegt, blijft het een van de meest interessante off-road bestemmingen ter wereld. Laat je je niet tegenhouden door een ondiep riviertje dat moet worden overgestoke...

0
Video
Bekijk onze nieuwe tv-commercial

Bekijk hier onze nieuwe Columbus Travel tv-commercial.

0
Blog
Blog van de week: Noord-Korea binnensluipen

Elke week kiest Columbus Travel de blog van de week uit de blogberichten van onze community. Deze week vertelt Reisreporter aalco welke bizarre procedure hij moest doorlopen om Noord-Korea binnen te komen.

0
Reportage
Wintersport on a budget: zo doe je het!

Van wintersportgebieden in Oost-Europa tot flexibele skipassen: zo bespaar je honderden euro’s op de piste en net daarbuiten!

0
Reportage
5 beste plekken om sterren te kijken

Een nacht onder de blote sterrenhemel is een onvergetelijke reiservaring. We verklappen vijf bijzondere plekken die als bestemming voor je volgende 'star trek' kunnen dienen.

0
Reisnieuws
5 Spooksteden in een prachtige omgeving

Steden zijn bruisend, er is altijd wat te beleven. Toch zijn er plekken op deze wereld die ooit populair waren met een goed economisch vooruitzicht, maar waar nu niets meer van te zien is. Columbus zet vijf spooksteden in een prachtige omgeving vo...

1
Reportage
3 prachtdieren waar je nog nooit van hebt gehoord

Dierenfan? Kom dan oog in oog met deze vreemde vogels voor een onvergetelijke reiservaring.

0
Reportage
De zwarte cowboys van Botswana

In het westen van Botswana grazen twee tot drie miljoen koeien op een stuk grond ter grootte van IJsland. En daar waar koeien zijn, zijn cowboys. De zwarte cowboys van Botswana, de Bosjesmannen. Columbus-uitgever Matthijs de Groot doet verslag.

0
Community
Wereldsteden bijzonder in beeld gebracht

De Reisreporters van Columbus Travel delen op onze community elke dag tips en foto's met medereizigers. De meest bijzondere krijgen een eervolle vermelding op onze website. Vandaag maken we kennis met wereldsteden, door de lenzen van onze Reisrepo...

1
Reisnieuws
Door: Emily Gohres
10 bizarre restaurants die je moet zien

Een kopje koffie drinken terwijl je omringd wordt door doodskisten. Of een hapje eten terwijl je 50 meter boven de grond bungelt. Deze restaurants zullen je een onvergetelijke ervaring bezorgen.

0