Logo

Artikelen & Blogs

Totaal: 3958 berichten
Reisnieuws
Schitterende dronefotografie in Nederland
Drones zijn met een opmars bezig onder hobbyfotografen. Voor Mike Condon zijn de op afstand bestuurbare luchtvaartuigen een echte business. In opdracht legt hij Nederlandse bestemmingen vanuit uniek vogelperspectief vast. En dat levert prachtige p...
1
Reportage
Wel of niet zwemmen met walvissen?
Zwemmen of snorkelen met walvissen: een onvergetelijke reiservaring. Maar is het wel verantwoord?
0
Reisnieuws
Door: Lili Ujvari
Winnaar 'Reisfoto 2014' terug uit Noord-Vietnam
Columbus Travel Reisreporter Eric ’t Kindt maakte de Reisfoto van het Jaar 2014 en won 2 tickets naar keuze. Hij vloog naar Noord-Vietnam en kwam met prachtig beeldmateriaal terug. Tijd voor een interview!
12
Reportage
Op tornado's jagen in Amerika
Robert Edmonds, een jonge weerkundige uit de Amerikaanse staat New Mexico, is een van de weinige betaalde storm chasers, mensen die voor de kick tornado’s en andere extreme weerverschijnselen achterna jagen.
0
Reisnieuws
Beklim de Mount Everest met Street View!
Met Google Street View kon je al de Eiffeltoren bestijgen, met zeeleeuwen een duik nemen op de Galapagos Eilanden en dwars door de Grand Canyon varen. Nu komt Street View met de mogelijkheid om vanuit je luie stoel de regio van de Mount Everest te...
0
Reportage
De mooiste picknickplek van Zuid-Afrika
Wat zijn de mooiste locaties om tussen de nationale bloemen van Zuid-Afrika van een wijntje en een openluchtconcert te genieten? We delen de beste picknickplekken van de West-Kaap.
1
Reisnieuws
Inchecken koffer: duur, duurder, duurst
Juli en augustus zijn de drukste maanden op de Nederlandse vliegvelden. Er wordt dus enorm veel bagage ingecheckt, maar dit is bijna nergens meer gratis. Wist je dat er in Europa maar een maatschappij is die niets rekent voor koffers tot 20 kilo? ...
2
Reportage
De geheimen van de Argentijnse Andes
In het noorden van Argentinië ligt een bijzonder stukje Andes, de Valles Calchaquíes. In dit schitterende gebied, waar dreigende bergen over fantastische woestijnlandschappen en weidse valleien uittorenen, val je van de ene in de andere verbazing.
0
Blog
Nieuwe trend: waterfall jumping
Waterfall jumping is dé nieuwe sporttrend. Het zal vast en zeker op veel plekken in de wereld al eeuwenlang gebeuren, maar reizigers en reisorganisaties zijn zich inmiddels ook bewust geworden van deze activiteit.
0
Reportage
Spanje: de verborgen hoekjes van Galicië
Galicië, en met name het noorden van de provincie, is een relatief onontdekt stukje Spanje waar strand- en wandelliefhebbers het rijk (vrijwel) alleen hebben. Leer de verborgen hoekjes van de kust kennen.
0